Kl. 14.00 Velkomst og introduktion til bage workshop.
Kl. 14.15 I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave bagværk fra både det salte og det søde køkken. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med det hele. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og en kop kaffe undervejs mens kagerne bager.
Kl. 17.00 Tid til at smage på kreationerne og nyde en kop kaffe.
Kl. 17.30 Tak for i dag.
Et bagekursus hos Karoline Trier kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og på den måde kan I kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes. Her kan I før, under eller efter bagningen afholde et fagligt møde, og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere bagekurset med hjemmelavede sandwich enten før, under eller efter bagningen.
Vi skræddersyr alle kurser så det matcher jeres ønsker og behov. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.
Det kan I tro! Et bagekursus er oplagt at kombinere med en teambuilding dag. Hos os kan I kombinere bagekurset med faglig teambuilding i vores mødefaciliteter.
På vores bagekursus på Sjælland har vi plads til 60 personer på vores bagekursus.
På vores bagekursus får i 3,5 timers bagning i hyggelige omgivelser. På bagekurset får I en grundig introduktion til alle de grundlæggende bageteknikker. Herefter går vi i køkkenet og bager 2-3 slags bagværk. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servicere jer med friskbrygget kaffe og økologisk saft.
Bageprogram planlægges i samarbejde med jer og tager altid udgangspunkt i de gode danske sæsonråvarer. På et bagekursus hos Karoline Trier bager vi som udgangspunkt både salt og sødt bagværk, men det er selvfølgelig også muligt at planlægge kurset så i udelukkende bager brød og salt bagværk eller udelukkende bager sødt bagværk. Eksempler på bagværk kunne være foccacia, pizza, snurrer, rabarber-fennikel medaljer eller eclairs.
Et bagekursus hos Karoline Trier er ikke et surdejskursus, og vi kommer derfor ikke til at bage med surdej på vores bagekursus ligesom vi heller ikke kan tilbyde et glutenfrit bagekursus.
Vi afholder alle vores bagekurser i vores hyggelige lokaler på Frederikssundsvej 274D i Brønshøj. Du kan tage bussen lige til vores hoveddør eller du kan parkere gratis på Frederikssundsvej og de omkringliggende sidegader.
Findes der noget så skønt som duften af nybagt brød eller en rigtig god kage? Tag dine kollegaer med på bagekursus hos Karoline Trier og få en hyggelig og lærerig oplevelse.
Mangler I idéer til et hyggeligt firmaarrangement? Et bagekursus er en genial måde at være sammen med dine kollegaer på! Her er der både tid til fordybelse i nye bageteknikker og tid til snak og en god kop kaffe. På bagekurset kan I udfordre jeres bageevner og få ny inspiration til både salt og sødt bagværk.
Lær at bage sammen med dine kollegaer på vores bagekursus i København.
På et bagekursus hos Karoline Trier lærer I om meltyper, forskellige dejtyper, æltemetoder og bageteknikker – opskriften på saftigt brød og smagfulde kager. På dette kursus laver vi bagværk fra både det søde og det salte køkken, og du kan blandt andet prøve kræfter med at bage et luftigt foccacia og smagfulde medaljer. Vi følger altid årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk og bageprogrammet vil derfor løbende ændres alt efter sæson.
Vi afslutter dagen med en hyggelig stund rundt om bordet med tid til at smage på kreationerne og få en kop friskbrygget kaffe.
Pris: 795 kr. ex moms pr. person med en minimumsbetaling på 10 personer. Prisen inkluderer kaffe, te og økologisk saft.
Alle priser er ex moms.
På et bagekursus hos Karoline Trier får I et par hyggelige timer sammen med tid til både at fordybe jer i nye bageteknikker og tid til at drikke en kop kaffe og få en sludder. Et bagekursus er en oplagt idé til det lille teamarrangement hvor fokus er at styrke det sociale fællesskab. Et bagekursus for Karoline Trier er for alle – uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørbager kan du være med på vores bagekursus 2024. Et bagekursus er både en sjov og lærerig oplevelse, og vi garanterer at I vil tage hjem med mange nye erfaringer og idéer, som du kan bruge i dit eget køkken.
Et bagekursus hos Karoline Trier kan med fordel kombineres med et fagligt møde hvor I enten før, under eller efter bagningen kan holde team- eller afdelingsmøde. Her kan I afslutte dagen med et hyggeligt måltid med tid til at smage på den bagværk i har bagt – en perfekt afslutning på en teamdag!
På Kokkeskolen Karoline Trier kan du tage både dine kollegaer, venner og familie med på et hyggeligt madlavningskursus.
På vores mange virksomhedskurser kan du udfordre dine kollegaer i den store Kagedyst eller dyste om at blive virksomheds Masterchef. I kan også prøve kræfter med en 3-retters gourmetmenu af sæsonens bedste råvarer på vores Kokkeskole eller I kan fordybe jer i chokoladetemperering og flødebolleteknikker. Skriv til os på booking@karolinetrier.dk og få et uforpligtende tilbud på jeres næste arrangement.
Du kan også tage dine venner og familie med på et madkursus hvor I kan blive inspireret til grønnere hverdagsretter, lære at bage de små fine franske macarons eller lave hotdogs helt fra bunden.
Vi glæder os til at tage imod jer i køkkenet!