Karoline Trier

Eksempel på et julefrokost arrangement hos Karoline Trier

Kl. 16.30 I får et glas velkomstbobler og bliver introduceret til aftenen.

Kl. 17.00 I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en 8-retters utraditionel julemenu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer, og I vil blive udfordret på både indhold og samarbejde. Der bliver selvfølgelig også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

Kl. 19.00 I anretter jeres retter og serverer dem for jeres kollegaer. Herefter er det tid til en dejlig middag, skønne vine og et par hyggelige timer.

Kl. 20.30 Vi siger tak for i aften. Det er også muligt at tilkøbe ekstra timer så julefesten kan fortsætte et par timer mere.

Kombiner jeres aften med en sjov teambuilding aktivitet 

Hold en anderledes julefrokost og kombiner jeres julefrokost-arrangement med et af vores mange andre sjove teambuilding aktiviteter.

Den store Kagedyst
Flødebollekursus
eller et af vores mange andre virksomhedskurser

Aktiviteterne kan både laves før, under eller efter julefrokosten, og bidrager helt sikkert til ekstra grin undervejs.

I kan også kombinere julefrokosten med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde faglige møder i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter madlavningen afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger jeres køkken?

Vores skønne køkken ligger på Frederikssundsvej 274 D, 2700 Brønshøj. 

Hvor kan jeg parkere?

Der er gode parkeringsmuligheder lige uden for vores lokaler. Der er gratis parkering på både Frederikssundsvej og de omkringliggende sidegader, så det er nemt at komme hertil med bil. 

Går der offentlig transport tæt på? 

Absolut! Der går busser lige uden for vores hoveddør, så du kan nemt tage bussen til og fra julefrokosten.

Hvordan foregår jeres julefrokost?

I starter aftenen ud med et dejligt glas bobler, hvorefter vi går i køkkenet og tilbereder en gourmet julefrokost. Vi guider og vejleder selvfølgelig undervejs, så I kommer godt i mål med menuen, men der bliver også tid til et glas vin og en sludder undervejs. Når maden er klar anrettes den og serveres. Herefter er det tid til at nyde en dejlig julefrokostmenu og hygge jer i hinandens selskab. 

Er der mulighed for at blive længere?

Det kan du tro! Der er mulighed for at tilkøbe ekstra timer med drikkevarer ad libitum, så I kan fortsætte julefesten et par timer mere.

Tager I hensyn til fødevareallergier?

Selvfølgelig! Vi tager hensyn til de fødevareallergier og præferencer i måtte have.

Hold en hyggelig firmajulefrokost i København

Hos Karoline Trier kan I holde jeres næste firmajulefrokost i København. Vores hyggelige køkken ligger i Brønshøj og har de perfekte rammer til at afholde julefrokost for firmaer i uformelle og hyggelige omgivelser. Vi kan både holde et lille event for en mindre afdeling eller større events for virksomheder på op til 60 personer. Vi har også mulighed for at indrette køkkenet til festlokale, så der er plads til at holde julefest. Vores lokaler er beliggende tæt på indre by, og har gode busforbindelser samt gratis parkeringspladser.  

TEAMBUILDING

Julefrokost 2024

Hold jeres næste firmajulefrokost her hos os og få en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser.

Hos Karoline Trier kan I holde en utraditionel julefrokost hvor I selv laver maden, og får styrket sammenholdet og teamånden i virksomheden. Vi skræddersyr selvfølgelig jeres arrangement, så det passer præcis til jeres ønsker, og vi garanterer at I får en lærerig og anderledes oplevelse sammen.

Julefrokost med teambuilding og fællesspisning

Vi starter aftenen med et glas bobler og en introduktion til vores gastronomiske teambuilding.

Herefter går vi i køkkenet og tilbereder en 8-retters gourmet julefrokost med fokus på de gode danske råvarer og stor smag. Vi guider og vejleder selvfølgelig undervejs og giver masser af inspiration til, hvordan I kan lave en mere grøn julefrokost. Der er selvfølgelig også tid til at nyde et glas vin og få en sludder med dine kollegaer.

Når maden er klar, kan I gå til bords og nyde den dejlige julemiddag og et par hyggelige timer i hinandens selskab. Vi har udvalgt særligt gode vine til julemenuen, så det hele hænger godt sammen.

Der er selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe ekstra timer, så julefesten kan fortsætte et par timer mere. Udfyld formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk for at få et skræddersyet tilbud.

Eksempel på vores julefrokostmenu

Vores julemenu tager udgangspunkt i årstidens skønne grønne råvarer, og vi serverer som udgangspunkt en vegetarisk julefrokost menu. Der tages derfor forbehold for mindre ændringer, da vi altid tilpasser menuen efter de tilgængelige sæsonråvarer. Ønskes det at tilføje ekstra luksus er det muligt at tilkøbe kød til menuen – dette er dog bestemt ikke en nødvendighed, da menuen i sig selv både er lækker, mættende og komplet i sin grønne form.

Julemenu 2024
 • Lun Christiansø pigens sild, smørstegte rosenkål med mandler og citron
 • Fredsfisk, urte remoulade og ristede brød
 • Pocherede æg med purløgsmayo
 • Rødbedetatar med estragoncremé og sprød boghvede
 • Porre med smørsauce og stegte kapers
 • Langtidsstegte kejserhatte med svampeglace
  Mulig tilkøb: Rosastegt andebryst
 • Helstegt selleri med waldorfsalat
 • Byg ala mande med kirsebærsuace og ristede hasselnødder

Vi tilpasser selvfølgelig menuen efter eventuelle fødevareallergier. Vi kan tage hensyn til følgende fødevareallergier:

 • Glutenallergi
 • Laktoseintolerance
 • Nøddeallergi

Hvis der ønskes et vegansk alternativ serveres en vegansk menu til hele selskabet. Alternativt er det muligt at lave dele af menuen vegansk. 

Grøn og vegetarisk julefrokost 

Vores julefrokost 2024 består af en dejlig grøn julemenu, og vi garanterer at maverne bliver mætte og smagsløgene glade. Vores julemenu består af 8 små anretninger lavet med sæsonens bedste grønne råvarer. Vi er specialister på det grønne område, og vi gør altid vores bedste for, at vores gæster går herfra med en stor oplevelse rigere på hvad det vegetariske køkken kan, selvom udgangspunktet måske var skeptisk. Vi arbejder altid på at bruge de gode danske sæsonråvarer og give dem nyt og spændende liv.

Pris og praktik

Pris: 1.195 kr ex moms pr. person.
Prisen inkluderer velkomstbobler, øl, sodavand og vinmenu.

Vi skræddersyr jeres aften, og prisen afhænger af både indhold, dato og antal. Der er en minimumsbetaling på 10 personer.

Få et tilbud på jeres julefrokost arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.

Tilkøb til julefrokosten 2023

Hos os er det muligt at skræddersy aftenen lige efter jeres ønsker, og I har derfor mulighed for at tilkøbe ekstra luksus til jeres julefrokost.

Alle priser er ex moms.

 • Afvikling på engelsk: 500 kr. 
 • Appetizers: 75 kr. pr. person
 • Dessertvin: 85 kr. pr. person
 • Kaffe og sødt (inkl. en ekstra time): 145 kr. pr. person
 • 2 timer ekstra inkl. vin, øl og sodavand ad libitum: 495 kr. pr. person
 • Forklæde med logo: 195 kr. pr. stk.
Hej, kan vi hjælpe?