Karoline Trier

Kokkeskole for virksomheder

Hold jeres næste firmaarrangement med en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser.

Vores kokkeskole er den perfekte aktivitet til jeres teamdag, hvor I får styrket sammenholdet og teamånden i jeres virksomhed. På vores kokkeskole får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens I sammen tilbereder en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer.

 

Inviter medarbejdere og kollegaer med på kokkeskole

Inviter dine medarbejdere og kollegaer med på kokkeskole, og udfordre dem til en aften med gastronomisk teambuilding. På vores kokkeskole deler vi ud af vores gastronomiske kundskaber, og vi guider jer igennem en tre retters gourmetmenu af årstidens bedste råvarer. 

Vi starter aftenen med et glas velkomstbobler, mens I bliver introduceret til aftenen. Herefter bliver I inddelt i tre hold, og skal sammen tilberede tre retter dejlig mad. Der er god tid til snak undervejs, og vi serverer selvfølgelig et glas vin mens middagen bliver til. 

Vi slutter aftenen med et par hyggelige timer hvor I spiser jeres middag og drikker vores dertilhørende vinmenu. 

 

Dagsprogram for kokkeskolen

Kl. 16.00 Velkomst og et glas kolde bobler

Kl. 16.30 I går i køkkenet og tilbereder en tre-retters gourmetmenu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer, og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål med menuen. 

Kl. 18.30 I anretter jeres retter, og herefter er der middag og vin.

Kl. 20.00 Tak for i aften.

 

Eksempel på menuen

Vores menuer tager altid udgangspunkt i årstidens skønne grønne råvarer, og vi elsker at give de gode danske sæsonråvarer nyt og spændende liv. 

Skorzonerrod med pocheret æg og sauce med vesterhavsost skilt med dildolie hertil salat af endive og brøndkarse
Mulig tilkøb: Bagt vesterhavstorsk

Lerbagt selleri med friteret selleri, urtekroketter, grøn bearnaise og salat af æbler og bladselleri
Mulig tilkøb: Udbenet vagtel

Kartoffelmazarin, kærnemælkfromage, syltede blommer og boghvedeflager

Hvis I ønsker at tilføje ekstra luksus er det selvfølgelig muligt at tilkøbe kød til menuen. Vi tilpasser altid menuen og tager hensyn til eventuelle fødevareallergier. 

 

Pris og praktik

Priser fra: 1195 kr. ex moms pr. person. Der er en minimumsbetaling på 10 personer.
Prisen inkluderer velkomstbobler, øl, sodavand og vinmenu. 

Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk. Du er også mere end velkommen til at ringe på tlf. 78707501.

 

Vi skræddersyr jeres firmaarrangement 

Hvis I ønsker at kombinere Kokkeskolen med et fagligt møde, har vi de perfekte rammer. Hos os kan I kombinere jeres dag med et af vores  mødepakker, hvor vi sørger for at servicere jer undervejs med forfriskninger. I kan enten afholde jeres møde før, under eller efter kokkeskolen, og kombinere den faglige snak med gastronomisk teambuilding. 

Det er også muligt at kombinere kokkeskolen med et af vores mange andre madlavningskurser. I kan blandt andet dyste i vores Kagedyst, lære at lave de drilske macarons eller lære at temperere chokolade på vores chokoladekursus. 

Tag på Kokkeskole til næste firmaarrangement 

Inviter dine medarbejdere og kollegaer med til en hyggelig kokkeskole i København. Her kan I prøve kræfter med en anderledes og sjov teambuilding med madlavning, hvor I bliver udfordret på både samarbejde og madlavningsevner. Kokkeskolen er det perfekte alternativ til det traditionelle firmaarrangement, og vi garanterer både udfordringer og masser af grin.

 

Om Karoline Triers Kokkeskole i København 

Lav mad med dine kollegaer, dyst med din chef i vores Kagedyst eller inviter din familie med på flødebollekursus. På Kokkeskolen Karoline Trier afholder vi madkurser for virksomheder, private og skoleklasser. Vi arrangerer både store og små events for firmaer og private. 

Vores køkken ligger på Frederikssundsvej 274D, 2700 Brønshøj, og der er gratis parkering på både Frederikssundsvej og de omkringliggende sidegader. Der er desuden gode busforbindelser, som holder lige udenfor vores hoveddør. 

Hej, kan vi hjælpe?