Karoline Trier

Eksempel på menuen

Vi elsker at give de gode danske sæsonråvarer nyt og spændende liv, og vores menu tager derfor altid udgangspunkt i årstidens skønne grønne råvarer. Der tages derfor forbehold for mindre ændringer, da vi altid tilpasser menuen efter de tilgængelige sæsonråvarer. Hvis I ønsker at tilføje ekstra luksus er det selvfølgelig muligt at tilkøbe kød til menuen.

Asparges 

Glaserede hvide asparges, confiteret æggeblomme, syrnet fløde med dildolie, sprød hjertesalat og urteknækbrød
Tilkøb af fisk: 75 kr. ex moms pr. person

Kartofler

Kartoffelkroketter med svampefyld, syltet glaskål, grøn bearnaise, stegte porrer og frisk urtesalat
Tilkøb af kød: 95 kr. ex moms pr. person

Rabarber 

Rabarberskum, kartoffelmazarin, råsyltede rabarber, boghvedeflager og karamelganache
Tilkøb af dessertvin: 85 kr. ex moms pr. person

Vi tilpasser selvfølgelig menuen efter eventuelle fødevareallergier. Vi kan tage hensyn til følgende fødevareallergier:

  • Glutenallergi
  • Laktoseintolerance
  • Nøddeallergi

Hvis der ønskes et vegansk alternativ serveres en vegansk menu til hele selskabet. Alternativt er det muligt at lave dele af menuen vegansk. 

Tag på Kokkeskole til næste firmaarrangement

Inviter dine medarbejdere og kollegaer med til en hyggelig kokkeskole i København. Her kan I prøve kræfter med en anderledes og sjov teambuilding med madlavning, hvor I bliver udfordret på både samarbejde og madlavningsevner. Kokkeskolen er det perfekte alternativ til det traditionelle firmaarrangement, og vi garanterer både udfordringer og masser af grin.

Om Karoline Triers Kokkeskole i København

Lav mad med dine kollegaer, dyst med din chef i vores Kagedyst eller inviter din familie med på flødebollekursus. På Kokkeskolen Karoline Trier afholder vi madkurser for virksomheder, private og skoleklasser. Vi arrangerer både store og små events for firmaer og private.

Vores køkken ligger på Frederikssundsvej 274D, 2700 Brønshøj, og der er gratis parkering på både Frederikssundsvej og de omkringliggende sidegader. Der er desuden gode busforbindelser, som holder lige udenfor vores hoveddør.

3-retters gastronomisk teambuilding

Kokkeskole for virksomheder

Hold jeres næste firmaarrangement med en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser.

Vores kokkeskole er den perfekte aktivitet til jeres teamdag, hvor I får styrket sammenholdet og teamånden i jeres virksomhed. På vores kokkeskole får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens I sammen tilbereder en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer.

Inviter medarbejdere og kollegaer med på kokkeskole

Inviter dine medarbejdere og kollegaer med på kokkeskole, og udfordre dem til en aften med gastronomisk teambuilding. På vores kokkeskole deler vi ud af vores gastronomiske kundskaber, og vi guider jer igennem en tre retters gourmetmenu af årstidens bedste råvarer. 

Vi starter aftenen med et glas velkomstbobler, mens I bliver introduceret til aftenen. Herefter bliver I inddelt i tre hold, og skal sammen tilberede tre retter dejlig mad. Der er god tid til snak undervejs, og vi serverer selvfølgelig et glas vin mens middagen bliver til. 

Vi slutter aftenen med et par hyggelige timer hvor I spiser jeres middag og drikker vores dertilhørende vinmenu. 

Dagsprogram for kokkeskolen

Kl. 16.00 Velkomst og et glas kolde bobler.

Kl. 16.30 I går i køkkenet og tilbereder en tre-retters gourmetmenu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer, og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål med menuen. 

Kl. 18.30 I anretter jeres retter, og herefter er der middag og vin.

Kl. 20.00 Tak for i aften.

Pris og praktik

Priser fra: 1.195 kr. ex moms pr. person. Der er en minimumsbetaling på 10 personer.
Prisen inkluderer velkomstbobler, øl, sodavand og vinmenu.

Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk. Du er også mere end velkommen til at ringe på tlf. 78707501.

Tilføj ekstra luksus til jeres aften

Alle priser er ex moms.

  • Afvikling på engelsk: 500 kr. 
  • Kaffe og sødt, inkl. en time ekstra: 145 kr. pr. pers.
  • Appetizer: 75 kr. pr. person
  • Dessertvin: 85 kr. pr. person
  • 2 timer ekstra inkl. vin, øl og sodavand ad libitum: 495 kr. pr. person
  • Forklæde med logo: 195 kr. pr. stk.

Vi skræddersyr jeres firmaarrangement

Hvis I ønsker at kombinere Kokkeskolen med et fagligt møde, har vi de perfekte rammer. Hos os kan I kombinere jeres dag med et af vores mødepakker, hvor vi sørger for at servicere jer undervejs med forfriskninger. I kan enten afholde jeres møde før, under eller efter kokkeskolen, og kombinere den faglige snak med gastronomisk teambuilding.

Det er også muligt at kombinere kokkeskolen med et af vores mange andre madlavningskurser. I kan blandt andet dyste i vores Kagedyst, lære at lave de drilske macarons eller lære at temperere chokolade på vores chokoladekursus.

Hej, kan vi hjælpe?