Karoline Trier

Få et tilbud

Fields marked with an * are required

For virksomheder

Kokkeskole

Hold jeres næste sommerfest eller firmaevent med en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser.

Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed. På kokkeskolen får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens i sammen tilbereder en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer.

Vi deler ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med menuen. I vil selvfølgelig blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

Aftenen afsluttes med middag og vin i hyggelige omgivelser.

 

Eksempel på kokkeskoleprogram

 

Kl. 16:30 Velkomst, introduktion og bobler.

Kl. 17.00  Gastronomisk teambuilding. I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave en lækker 3 retters menu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i hus med menuen. I bliver udfordret på indholdet og samarbejdet, men der bliver også tid til snak og et glas vin undervejs mens middagen bliver til.

19:00 Middag og vin

20:30 Tak for i aften

 

Pris og praktik

Priser fra 1095 kr. ex moms inkl. drikkevarer. Prisen afhænger af indhold, dato og antal. Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen til venstre.

Kokkeskolen kan med fordel kombineres med et af vores mødepakker. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger. Her kan I før, under eller efter kokkeskolen afholde møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse, hvor det sociale fællesskab styrkes.

 

SE ALLE KURSER FOR VIRKSOMHEDER HER

Hej, kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe?

Fields marked with an * are required