Kokkeskole for virksomheder
Hold jeres næste firmaarrangement med en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser.
Vores kokkeskole er den perfekte aktivitet til jeres teamdag, hvor I får styrket sammenholdet og teamånden i jeres virksomhed. På vores kokkeskole får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen og lærer om mad og råvarer, mens I sammen tilbereder en gourmetmenu af årstidens bedste råvarer.
Inviter medarbejdere og kollegaer med på kokkeskole
Inviter dine medarbejdere og kollegaer med på kokkeskole, og udfordre dem til en aften med gastronomisk teambuilding. På vores kokkeskole deler vi ud af vores gastronomiske kundskaber, og vi guider jer igennem en tre retters gourmetmenu af årstidens bedste råvarer.
Vi starter aftenen med et glas velkomstbobler, mens I bliver introduceret til aftenen. Herefter bliver I inddelt i tre hold, og skal sammen tilberede tre retter dejlig mad. Der er god tid til snak undervejs, og vi serverer selvfølgelig et glas vin mens middagen bliver til.
Vi slutter aftenen med et par hyggelige timer hvor I spiser jeres middag og drikker vores dertilhørende vinmenu.
Dagsprogram for kokkeskolen
Kl. 16.00 Velkomst og et glas kolde bobler
Kl. 16.30 I går i køkkenet og tilbereder en tre-retters gourmetmenu. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer, og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål med menuen.
Kl. 18.30 I anretter jeres retter, og herefter er der middag og vin.
Kl. 20.00 Tak for i aften.
Eksempel på menuen
Vores menuer tager altid udgangspunkt i årstidens skønne grønne råvarer, og vi elsker at give de gode danske sæsonråvarer nyt og spændende liv.
Skorzonerrod med pocheret æg og sauce med vesterhavsost skilt med dildolie hertil salat af endive og brøndkarse
Mulig tilkøb: Bagt vesterhavstorsk
Lerbagt selleri med friteret selleri, urtekroketter, grøn bearnaise og salat af æbler og bladselleri
Mulig tilkøb: Udbenet vagtel
Kartoffelmazarin, kærnemælkfromage, syltede blommer og boghvedeflager
Hvis I ønsker at tilføje ekstra luksus er det selvfølgelig muligt at tilkøbe kød til menuen. Vi tilpasser altid menuen og tager hensyn til eventuelle fødevareallergier.
Pris og praktik
Priser fra: 1195 kr. ex moms pr. person. Der er en minimumsbetaling på 10 personer.
Prisen inkluderer velkomstbobler, øl, sodavand og vinmenu.
Få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk. Du er også mere end velkommen til at ringe på tlf. 78707501.
Vi skræddersyr jeres firmaarrangement
Hvis I ønsker at kombinere Kokkeskolen med et fagligt møde, har vi de perfekte rammer. Hos os kan I kombinere jeres dag med et af vores mødepakker, hvor vi sørger for at servicere jer undervejs med forfriskninger. I kan enten afholde jeres møde før, under eller efter kokkeskolen, og kombinere den faglige snak med gastronomisk teambuilding.
Det er også muligt at kombinere kokkeskolen med et af vores mange andre madlavningskurser. I kan blandt andet dyste i vores Kagedyst, lære at lave de drilske macarons eller lære at temperere chokolade på vores chokoladekursus.