Karoline Trier

Programeksempel

Kl. 17.00 Velkomst og introduktion til aftenen.

Kl. 17.15 I hold skal I samarbejde om at lave lækre hotdogs helt fra bunden. Vi lærer jer, hvordan den perfekte pølse bliver til, og I får selv lov til at kombinere smag, ælte fars og stoppe dem – og så skal I selvfølgelig bage brød, sylte og riste løg. Vi guider og vejleder jer undervejs, så I kommer godt i mål med det hele. I vil blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver selvfølgelig også tid til snak og en kold øl undervejs mens middagen bliver til.

Kl. 19.15 Middag og kolde øl.

Kl. 20.00 Tak for i aften eller mulighed for at tilkøbe ekstra timer.

Vi skræddersyr jeres aften

Vi skræddersyr selvfølgelig jeres aften i samarbejde med jer. Hos os har I mulighed for at udvide jeres aften med et par ekstra timer med drikkevarer ad libitum eller I kan holde et møde i forbindelse med kurset. Skriv til os på booking@karolinetrier.dk og få et uforpligtende tilbud på jeres arrangement.

Ofte stillede spørgsmål om vores hotdogkursus

Kan vi kombinere et hotdogkursus med vores teambuilding-dag?

Det kan I tro! Hotdogkurset kan med fordel kombineres med jeres teambuildingdag. Vi har de dejligste rammer til en workshop eller et fagligt møde, og undervejs sørger vi selvfølgelig for at servicere jer med kaffe, kage og sandwich. Hotdogkurset er en perfekt måde at kombinere en gastronomisk oplevelse med faglig snak og en hyggelig middag.

Hvor mange deltagere er der plads til på kurset?

På vores hotdogkursus har vi plads til mellem 10 og 60 personer.

Hvad er inkluderet i en gourmet hotdog workshop?

På vores hyggelige workshop er alt inkluderet. I vil få serveret en kold øl eller sodavand under madlavningen, og så vil der selvfølgelig være drikkevarer under middagen.

Hvad lærer vi at lave på kurset?

Hvordan laver man hotdogs spørger du? På vores kursus lærer du at lave alt hvad der skal til en perfekt gourmet hotdog. I lærer at bage bløde briochebrød, lave hjemmelavet remoulade, og ristede løg – og så lærer I selvfølgelig at stoppe pølser helt fra bunden på vores pølsekursus.

Teambuilding

Gourmet Hotdogkursus

Tag din kollegaer under armen og lær at lave hotdogs helt fra bunden! 

Hyggeligt firmaarrangement – tag på hotdogkursus

Et hotdogkursus er en genial måde at kombinere et hyggeligt firmaarrangement med en sjov teambuilding aktivitet. Madlavning er en eminent måde at styrke sammenholdet og teamånden i jeres virksomhed, og hvad bedre end at afslutte dagen med at spise hjemmelavede hotdogs? På Karoline Triers Gourmet Hotdogkursus vil I med garanti få en lærerig og anderledes oplevelse sammen, mens I tilbereder gourmet hotdogs helt fra bunden.  

Lær at lave stoppe pølser sammen med dine kollegaer

Lær at stoppe pølser på gammeldags manér på vores hotdogkursus.

På kurset lærer I, hvordan den perfekte pølse bliver til og om disciplinen at stoppe en rigtig pølse i frisk lammetarm. I lærer om kødet og om at kombinere smag, ælte fars og stoppe pølserne perfekt. Vi skal selvfølgelig også bage bløde briochebrød, lave hjemmelavet remoulade og ketchup samt riste sprøde løg. Det hele forenes til sidst til de dejligste gourmet hotdogs! 

Dagen afsluttes med en dejlig middag med tid til at nyde herlighederne sammen, drikke kolde øl og hygge. Det bliver en pølsefest!

Pris og praktik

Pris: 995 kr. ex moms pr. person med en minimumsbetaling på 10 personer. 

Prisen inkluderer øl og sodavand under hele kurset.
Der er selvfølgelig mulighed for et vegansk alternativ til den traditionelle pølse vi stopper.

Du kan få et tilbud på jeres arrangement ved at udfylde formularen her på siden eller skrive til booking@karolinetrier.dk.

Tilføj ekstra luksus til jeres aften 

Alle priser er ex moms.

  • Afvikling på engelsk: 500 kr.
  • 2 timer ekstra inkl. vin, øl og sodavand ad libitum: 495 kr. pr. person
  • Forklæde med logo: 195 kr. pr. stk.
  • Dagsmøde med frokost: 895 kr. pr. person
  • Det korte dagsmøde: 145 kr. pr. person
  • Kaffe og sødt, inkl. en time ekstra: 145 kr. pr. person 

Madlavningskursus i København 

På Kokkeskolen Karoline Trier kan du komme på et lærerigt og hyggeligt madlavningskursus i København. Vi afholder madlavningskurser for både børn og voksne samt virksomheder på hele Sjælland. 

I vores køkken kan du tage dine kollegaer med til teambuilding med madlavning, I kan dyste om at blive virksomhedens mesterbager i vores store Kagedyst eller I kan holde et fagligt møde kombineret med et smørrebrødskursus. Vi skræddersyr jeres dag i samarbejde med jer, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular eller på booking@karolinetrier.dk. 

Du kan også tage din familie med på et hyggeligt madkursus i København. Her kan I lærer at lave de små fine franske macarons, jonglere med den drilske chokolade på vores chokoladekursus eller blive inspireret til grønnere retter på vores kursus Grøn Mad. 

Hej, kan vi hjælpe?