Karoline Trier

BBQ-BLOMKÅL

1 blomkål
100g kikærtemel eller hvedemel
180 ml mælk (evt plantemælk)
60 ml vand
2 fed hvidløg
2 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1 tsk salt
70 g rasp

Bland mel, mælk, vand, hakket hvidløg, paprika, spidskommen og salt i en skål. Skær blomkålen i mindre stykker og vend i dejen. Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir og bag ved 180 gader i 20 min. 

BBQ – DIP 

1 dl ketchup
100 g brun farin
2 spsk æbleeddike
2 tsk soya
2 tsk dijonsennep
2 tsk paprika
2 tsk røget paprika
1 fed hvidløg
2 dl mayonnaise

Bland ingredienserne til bbq marinaden i en lille gryde og kog op. Lad den køle af inden brug. Dryp de bagte blomkål med lidt af den. Bag igen i ca 10 min. 

Bland BBQ marinaden med mayo i den styrke du kan lide og server som dip.