Karoline Trier

Toast

BROCCOLI TOAST MED SVAMPE

Brød
250 g broccoli
100 g havregryn
3 æg
1/2 tsk salt
2 spsk olivenolie

Fyld
Ost
200g svampe
1 løg
2 fed hvidløg
Smør til stegning
Salt 

Vask broccolien og skær i mindre stykker.

Blend broccoli til en helt fin masse i en blender, kom massen i en skål og bland med havregryn og salt. Kom æg, salt og olivenolie i og rør godt sammen.

Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir, dejen skal være ca 1/2 cm tyk.

Bag i ca 30 minutter ved 160 grader.

Lad brødene køle helt af og skær så i ens stykker.

Rens svampene og skær i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Steg det hele på en pande med en god klat smør.

Fyld brødene med ost og de stegte svampe og toast dem.