Karoline Trier

Chili Cheese Tops

15 stk.

125 g frisk mozerella
125 g cheddarost
4 syltede jalapeños
1/2 frisk chili

Rasp
Hvedemel
Fint salt
1 æg

Smagsneutral olie

Hak de 3-4 jalapeños fint.

Riv cheddar og mozerella. Bland osten med hakkede jalapeños og hakket frisk chili. Saml kugler af osten og pres dem godt sammen. De skal ca have størrelse som en stor vindrue. Tryk dem lidt flade.

Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen.

Kom hvedemel og rasp i to dybe tallerkner. Rul først kuglerne i melet, så i ægget og så i rasp og så igen i æg og tilsidst i rasp.

Varm en gryde med olie op til 170 grader. 

Steg ostekuglerne i den varme olie til de er gyldenbrune.

Tag dem op af olien og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Server evt med dip:

1 ds flåde tomater
1 rød peberfrugt
1 rød chili
2 spsk sukker
1 tsk salt

Rens peberfrugt og chili og skær i tern. Kog med de flåede tomater i ca 20 min uden låg. Tilsæt salt, sukker og smag til. Køl dippen af inden servering.