Karoline Trier

For skoleklasser

Undervisningsforløb

Forløbet henvender sig til alle klassetrin, specialklasser og erhvervsskoleklasser. Alle forløb tilpasses alder og niveau og kan tilrettelægges med et særligt tema eller fokus.

En køkkendag med en anderledes madoplevelse hvor der er fokus på selvstændighed, lyst og eksprimenter. Dagens læringsmål styres af temaet, men grundlæggende handler al undervisning hos mig om at klæde eleverne på, til at kunne navigere i en mangfoldig madverden, hvor det er en nødvendighed at kunne træffe kritiske valg, når det kommer til råvarer og fødevarer. Undervisningen har til formål at bidrage til elvernes forståelse for mad og måltider gennem en undersøgende og eksperimenterende tilgang.

Et forløb er typisk fra kl. 9.30-13.30 og i løbet af dagen vil eleverne både blive introduceret for sæsonens råvarer, økologi, køkkenteknikker og tilsmagning. Vi arbejder altid ud fra en overordnet bæredygtig tankegang med et tema for dagen, som fx kan være én grøntsag, korn eller lign. Eleverne tilbereder, i hold, én eller flere retter ud fra dagens tema som selvfølgelig skal præsenteres for de andre og spises sammen til sidst.

 

Pris & praktik

Henvender du dig på vegne af en skole beliggende i Københavns Kommune, er det muligt at booke et gratis forløb via Åben Skole.

For øvrige henvendelser: Udfyld formularen til venstre og få tilsendt et specifikt tilbud.

Kurset foregår:
Alle hverdage på forespørgsel, ferier undtaget.

Karoline Trier
Frederikssundsvej 274 D
2700 Brønshøj

 

Hej, kan vi hjælpe?