Karoline Trier

FYLDT HOKKAIDO

2 hokkaido
500 g svampe
2 gulerødder
2 løg
3 fed hvidløg
150 g hasselnødder
1 tsk timian
100 g parmesan
Salt
Olie til stegning
2 mozzarella
1 bundt persille
1 citron
Parmesan til anretning

Rens svampene og hak dem groft. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Hak nødderne groft. Varm en pande med olie op og steg det grundigt, det tager 5 minutter. Skræl gulerødder og skær den i tern. Bland gulerødderne med svampeblandigen og revet parmesan og kom fyldet i de udhulede græskar. Kom en mozzarella i midten af hver græskar og kom låget på. Bag ved 180 grader i ca 50 min. Tag dem ud og lad  dem køle lidt af inden servering.

Vask persillen grundigt og hak groft, vend med citronsaft skal og ekstra revet parmesan og kom oven på de bagte hokkaido lige inden servering.