Karoline Trier

Kartoffelsalat med urter, agurk og æggeblommedressing

1 kg kartofler
2 bundt kørvel
1 håndfuld ærtespirer
1 bundt dild
6 æg
3 små agurker
3 æg til anretning

DRESSING

5 æg
1/2 dl olie smagsneutral
1/2 dl olivenolie
1 lille fed hvidløg
1 spsk sennep
1 spsk eddike
3 kviste estragon
Salt

Rens kartoflerne, kog dem vand med salt i 10-15 min alt efter størrelse. Lad dem køle helt af.  Skær agurkerne i skrå skiver og skyld og tør urterne. Kog alle æggene i 7 minutter de er smilende. Lad dem køle helt af. Pil og halvér de 5 af dem og skrab blommerne ud i en blenderskål. Tilsæt sennep, fint revet hvidløg, eddike og salt og blend mens du langsomt tilføjer olien.Tilsæt hakket estragon og smag til. Vend dressingen med kartoflerne og anret med friske urter, agurk og de sidste æg.