BASIS-BAGEKURSUS
Vil du også lære at bage et saftigt brød med en knasende sprød skorpe?
På vores basis bagekursus lærer du alle de grundlæggende bageteknikker, som der skal til for at kunne bage det perfekte luftige brød og de dejligste bløde snurrer. På Karoline Triers Bagekursus kan du fordybe dig i bageteknikker og forbedre dine ælteteknikker og bagetekniske evner.
Lær at bage saftige brød og bløde gærdeje
På bagekurset lærer du at lave to gode grunddeje, som du kan bruge som base til at lave sprøde luftige boller, pizza, foccacia, snegle og snurrer.
Du får opskriften på to basis gærdeje som sikrer dig det perfekte bageresultat hver gang. Den ene dej kan bruges til at bage de dejligste luftige boller, en god pizza eller et smagfuldt foccacia brød. Den anden dej bruger vi til at lave snurrer med et valgfrit fyld. Du får grundopskriften på både en salt og en sød version, og får de bedste tips til hvordan du får et smukt resultat.
Vi skal selvfølgelig bruge de bedste af årstidens råvarer i vores bagværk, og opskrifterne vil derfor variere efter sæson og humør.
Vi slutter dagen af med et hyggeligt fælles måltid med tid til at smage på det dejlige bagværk. Det resterende bagværk kan I tage med hjem og forkæle venner og familie med.
Pris og praktik
På kurset arbejdes der i hold af to personer. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te og økologisk saft. Alle opskrifterne bliver tilsendt efter kurset.
Kurset er for både børn og voksne. Børn skal være minimum 8 år for at deltage og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.
Pris pr. voksen (> 16 år): 895 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 695 kr.
Medbring jeres eget forklæde, eller køb det hos os når du bestiller kurset.
Tilmeld dig kurset i tilmeldingsrubrikken her på siden og lær at bage dejlige brød.
Det lærer du på Karoline Triers bagekursus i København
På vores bagekursus i København lærer du alle grundteknikkerne til at bage brød.
Vær med til at nørde æltemetoder og bageteknikker på Karoline Triers Bagekursus
Du vil få en grundig introduktion til meltyper, æltemetoder, hævetider og bagemetoder – alt hvad der skal til for at bage et saftigt brød. Du kommer til at lave to dejtyper som kan bruges som base til pizza, foccacia, boller, snegle og snurrer.
Hvad er et bagekursus?
På et bagekursus hos Karoline Trier gennemgår vi de grundlæggende bageteknikker. Her lærer du at bage luftige boller, en god pizza og smagfulde snurrer. På vores bagekursus for børn og voksne får du et par hyggelige timer i køkkenet med god tid til både tips og tricks samt en god kop kaffe. Du kan tage dit barnebarn, nabo, veninde eller kollega under armen og få en hyggelig og lærerig oplevelse.
Hvad bager man på et bagekursus?
På en bage workshop hos Karoline Trier lærer du at bage et godt brød som kan bruges til både pizza, foccacia og boller samt smagfulde snurrer. Du får grundopskriften på to gode gærdeje, og kan selv beslutte om du vil bage boller, brød, foccacia eller pizza. Den anden grunddej bruges til snurrer, som du selv kan vælge fyldet til ud fra vores store råvarebord.