Karoline Trier

Ofte stillede spørgsmål om vores madlavningskursus i København

Hvordan foregår jeres kursus ‘Grøn mad’?

Grøn Mad hos Karoline Trier er et madlavningskursus for dig som ønsker at blive bedre til og inspireret til at lave flere kødfri retter. På kurset vil I arbejde i hold á to personer og hvert hold laver én ret. Når retterne er klar samler vi det hele til et fælles måltid med tid til at smage og nyde et dejligt måltid.

Kan børn deltage?

Vores kursus Grøn Mad er den perfekte familieaktivitet – og børn er mere end velkomne! Her kan hele familien samles og få inspiration til nye retter med grøntsager.

Børn skal være minimum 8 år for at deltage og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Hvad er inkluderet i et madlavningskursus?

På kurset Grøn Mad får du ny inspiration og lærer at lave smagfulde vegetar retter. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe og et koldt glas saft. Efter kurset vil du få tilsendt alle de lækre opskrifter, så I kan forkæle venner og familie med dejlige grønne retter.

Hvad koster det at deltage på kurset ‘Grøn mad’?

Et kursus i Grøn Mad koster 795 kr. for voksne og 595 kr. for børn.

Kan jeg købe et gavekort til jeres madlavningskursus?

Det kan du tro! Et gavekort til Grøn Mad er den perfekte gaveidé til et familiemedlem, veninde, nabo eller kollega. Du kan købe et gavekort til alle Karoline Triers madlavningskurser i København lige her.

Få inspiration til grønne retter

Hverdagsmaden bliver ofte lidt triviel, når der hurtigt skal noget mad på bordet som alle kan lide. På kurset Grøn Mad får du inspiration til, hvordan du kan lave grønnere hverdagsretter som både er sunde og velsmagende.

Få svar på dette og meget mere på vores madlavningskursus:

Hvorfor spise mere grønt?

Vegetarretter kan så meget smagsmæssigt – og så er plantebaseret mad både godt for kroppen og klimaet. På Karoline Triers Madskole lærer du at lave grønne retter der både gør dine smagsløg glade og maven mæt.

Hvordan bliver jeg bedre til at bruge grøntsager i hverdagsretterne?

Det gør du selvfølgelig på et kursus i Grøn Mad hos Karoline Trier! På kurset får du både inspiration til hverdagsmad uden kød og tips og tricks til hvordan du bruger de gode sæsonråvarer i madlavningen. På kurset kommer vi ikke til at lave vegansk mad, men laver dejlige grønne retter med sæsonens bedste råvarer.

Hvordan sammensætter jeg et måltid med sæsonens grøntsager?

På kurset i Grøn Mad lærer du at sammensætte et måltid med sæsonens bedste råvarer som både mætter og som hele familien kan lide. Du vil lære at lave retter hvor grøntsager spiller hovedrollen i retten og som har stor kraft og smag.

Grøn Mad

Mangler du også inspiration til, hvordan du kan lave mad som er lidt grønnere? Kurset er for dig som gerne vil lære at lave velsmagende grønne retter – her går vi nemlig på opdagelse i spændende råvarer, tilberedningsmetoder og smage.

Lær at lave grøn mad

På kurset tilbereder vi hverdagsretter af sæsonens bedste råvarer, og I lærer om, hvordan man sammensætter et måltid så alle sanser bliver tilfredsstillet og maven mæt. Råvarerne er dem du kender fra supermarkedet, men du lærer at udnytte dem på en ny måde. Opskrifterne vi skal lave tager udgangspunkt i velkendte retter, men de får nyt liv og nye varianter, der gør dem lidt mere spændende.

Mere end et vegetarisk madlavningskursus

Grøn Mad er et vegetarisk madlavningskursus hvor du får inspiration til nye grønne retter. De vegetariske retter kan både stå alene eller bruges som tilbehør til aftensmaden. På kurset får du inspiration til, hvordan du kan bruge sæsonens bedste råvarer på en ny og inspirerende måde og så lærer du at sammensætte et vegetarisk måltid så både smagsløg og maven bliver tilfredsstillet. 

Searching Availability...

Pris og praktik

På kurset arbejdes der i hold af to personer. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te og økologisk saft. Alle de spændende opskrifter bliver tilsendt efter kurset.

Alder: Min. 8 år (børn under 16 år skal følges med en betalende voksen)

Pris pr. voksen (> 16 år): 795 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 595 kr.

Medbring jeres eget forklæde, eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmeld dig kurset i tilmeldingsrubrikken her på siden og lær at lave grøn mad som både tilfredsstiller alle sanser og holder maven mæt.

Du kan også købe et gavekort til Grøn Mad lige her, og glæde en du holder af med et hyggeligt og inspirerende kursus.

Kurser i madlavning i København

På Karoline Triers Kokkeskole afholder vi kurser i madlavning for både private og virksomheder. Her hos os kan du tage hele familien med på flødebollekursus eller lave hotdogs helt fra bunden. Du kan også tage dine kollegaer under armen til et sjovt og udfordrende teambuildingskursus hvor du kan udfordre dine kollegaer i den store Kagedyst eller Mesterkok-konkurrence. Skriv til os på booking@karolinetrier.dk og få et uforpligtende tilbud på jeres næste virksomhedsarrangement.

Hej, kan vi hjælpe?