Karoline Trier

Hvad er et kagekursus?

Et Kagekursus hos Karoline Trier er et kursus i den klassiske konditorkage; medaljen og den franske klassiker; eclair. På et kagekursus lærer du alle de grundlæggende bageteknikker og du lærer om konsistenser og smage. Du vil arbejde i hold á to personer og vores søde og dygtige undervisere vil selvfølgelig guide og vejlede jer undervejs. På vores Kagekursus afslutter vi dagen med en hyggelig stund til at smage på kagerne og få en god kop kaffe.

Hvad bager man på et kagekursus?

På vores kage- og bagekursusSjælland lærer du at bage de fine franske eclairs og den klassiske medalje. Du vil lære alle de grundlæggende bageteknikker der skal til for at kunne bage luftige eclairs og sprøde medaljer. Vi skal selvfølgelig også lave det dejligste fyld med de helt rette konsistenser.

Det lærer du på Karoline Triers kagekursus i København

På et Kagekursus hos Karoline Trier lærer du at bage kager og desserter som du kender dem fra et klassisk konditorkursus. Vi gennemgår de grundlæggende bageteknikker, og du lærer hvordan du sikrer dig et perfekt bageresultat hver gang.

Ofte stillede spørgsmål om vores kagekursus i København

Hvordan foregår jeres kagekursus?

På Karoline Triers Kagekursus vil du få en introduktion til at lave de drilske eclairs og den klassiske medalje. I vil arbejde i hold á 2 personer, og hvert hold bager både eclairs og medaljer. Vi afslutter dagen med en hyggelig stund med tid til at smage på jeres bagværk. Det resterende bagværk får I selvfølgelig med hjem til sidst.

Kan børn deltage?

Vores Kagekursus er både for børn og voksne, begyndere og øvede. Børn skal være minimum 8 år for at deltage i kurset og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Hvad er inkluderet i en kage workshop?

På Karoline Triers kage workshop er alle råvarer samt kaffe, te og økologisk saft inkluderet i prisen.

Får jeg opskrifterne med hjem fra jeres kursus?

Det kan du tro! Alle opskrifterne fra kurset får du tilsendt på mail efter kurset.

Hvad koster det at deltage i jeres kagekursus i København?

Vores Kagekursus i København koster 995 kr. for voksne og 795 kr. for børn under 16 år.

Kan jeg købe et gavekort til jeres kagekursus?

Absolut! Et gavekort til et kagekursus er den perfekte gaveidé til din veninde, mor, datter eller kollega. Du kan købe et gavekort til Karoline Triers Kagekursus lige her.

Et kagekursus for både børn og voksne

Karoline Triers Kagekursus er både for dig, som gerne vil lære de grundlæggende teknikker i kagebagningen, og til dig som har erfaring med at bage og mangler ny inspiration til teknikker, smage og pynt.

Kagekurset er for både børn og voksne. Børn skal være minimum 8 år for at deltage i kurset og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Kagekursus som teambuilding

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Den Store Bagedyst kan du tage dine kollegaer med til vores store Kagedyst. Her kan I dyste om at blive virksomhedens Mesterbager og blive overraskede over hvem der har styr på temperaturer og konsistenser. I kan også tage på et hyggeligt bagekursus, hvor I vil lære alt om hævemidler, æltemetoder og bageteknikker. Skriv til booking@karolinetrier.dk og få et skræddersyet tilbud på jeres næste teamevent.

Kagekursus til polterabend

Et kagekursus til polterabend er den perfekte aktivitet til bruden som elsker at bage! Her kan I udfordre bruden i de drilske eclairs og de klassiske medaljer. Læs mere om vores Kagekursus til polterabend her.

Kagekursus

Er du vild med at bage og drømmer du om at blive mesterbager? Lær at bage kager som i Den Store Bagedyst på vores hyggelige kagekursus! 

Lær at bage de lækreste kager

På vores Kagekursus kan du fordybe dig i bageteknikker og forbedre dine bagetekniske evner når vi kaster os ud i at lave de fine franske eclairs og den klassiske medalje. Vi følger altid årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk, så de nøjagtige opskrifter skifter vi løbende med årstiden og vores gode ideér. 

Du vil få en grundig introduktion til de grundlæggende teknikker der skal til, for at kunne bage de to kager til perfektion. Vores dygtige undervisere vil guide og vejlede dig undervejs og der vil være god tid til at få tips og tricks med omkring bagning og kager løbende gennem kurset.

Til sidst samler vi alle de flotte kager til et lækkert kagebord og nyder en smagsprøve på dem med en god kop kaffe som afrunding på dagen. De resterende kager får du selvfølgelig med hjem til sidst, så husk en bøtte eller to til formålet. Der plejer at være rigeligt!

Searching Availability...

Book plads på Karoline Triers kagekursus i København

Book en plads på Karoline Triers Kagekursus i København ved at udfylde tilmeldingsrubrikken til venstre.

Du kan selvfølgelig også købe et gavekort til kagekurset og give til én du holder af. Køb et gavekort til Karoline Triers Kagekursus lige her.

Pris og praktik 

På kurset arbejdes der i hold af to personer. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te og økologisk saft. Alle de spændende kageopskrifter bliver tilsendt efter kurset.

Pris pr. voksen (> 16 år): 995 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 795 kr.

Medbring jeres eget forklæde, eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmeld dig kurset i tilmeldingsrubrikken her på siden og lær at bage kager som du kender dem fra Bagedysten!

Få svar på dette og meget mere på vores kursus

Hvordan laver jeg en god dej til eclairs? 

For at kunne lave flotte ensartede og gyldne eclairs kræver det den helt rette konsistens på dejen. På vores Kagekursus får du opskriften på en vandbakkelsesdej, som sikrer dig den perfekte konsistens til dine eclairs. 

Hvorfor falder min vandbakkelsesdej sammen under bagning? 

For at undgå at dine eclairs falder sammen under bagningen, er det vigtigt at du ikke åbner ovnen undervejs. Både varmen og fugtigheden skal blive inde i ovnen for at få den perfekte afbagning af dine eclairs. 

Hvordan sikrer jeg mig en sprød mørdej til mine medaljer? 

For at kunne lave en sprød mørdej er det vigtigt at du ikke ælter dejen for meget. Når du har smuldret smør, mel og sukker tilsætter du æg og herefter er det vigtigt at du kun samler dejen og ikke ælter den. Herefter kommes mørdejen på køl, så du nemt at stikke flotte runde mørdejsbunde- og toppe ud. På vores Kagekursus vil du få opskriften på en mørdej, som er perfekt til de fine klassiske medaljer.

Hej, kan vi hjælpe?