Tag på kokkeskole i sommerferien
Mangler I også den perfekte sommerferie aktivitet? Så tag på sommer kokkeskole på Kokkeskolen Karoline Trier! Hvad er bedre end at bruge sin sommerferie i køkkenet med nye venskaber, spændende råvarer og dejlig mad?
På sommerkokkeskolen er idéen, at børnene ved at være sammen i flere dage får et sammenhold og en fælles forståelse for mad og måltider samt udvikler deres præferencer i forhold til råvarer. Vi laver altid god og sund mad helt fra bunden, derfor er det nødvendigt, at vi har god tid, så der også er plads til at eksperimentere, lære og sidde sammen og nyde et godt måltid i fælleskab. Målet er at vække nysgerrighed og give børnene selvstændighed og lyst til også at gå i køkkenet derhjemme. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.
Ofte stillede spørgsmål om vores sommerskole
Hvordan foregår jeres madskole for børn?
Karoline Triers Sommerkokkeskole er et sjovt og anderledes madlavningskursus for børn. På vores sommerskole for børn mødes vi hver dag i en uge i vores hyggelige køkken. Hver dag går vi i køkkenet og tilbereder både vores frokost og eftermiddagsmad. Vi starter altid dagen ud med en introduktion til dagens tema hvorefter vi går i køkkenet et par timer. Når frokosten er færdig mødes vi om det hyggelige måltid og spiser den fælles frokost. Vi smager, snakker og hygger om maden, og her er der tid til at smage på nye råvarer og forholde sig nysgerrigt til de retter vi har lavet. Efter frokosten går vi igen i køkkenet og tilbereder eftermiddagsmaden, som vi spiser sammen til sidst.
Hvad lærer man på jeres sommerskole?
På vores sommer kokkeskole i København lærer børnene de grundlæggende køkkenteknikker og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter. Derudover får børnene kendskab til alle de gode sæsonråvarer og bliver udfordrede på en masse nye smage og konsistenser. På sommer kokkeskolen er der masser af tid i køkkenet, så vi sammen kan fordybe os i maden og forholde os nysgerrigt til de råvarer vi arbejder med. På alle vores madkurser for børn har vi stor fokus på de små fællesskaber og vi vægter nye venskaber højt. Vi tror nemlig på, at det er igennem de små fællesskaber at madglæde og madmod opstår!
Hvad er inkluderet i et madkursus for børn?
På vores madskole for børn er alt inkluderet, herunder madundervisningen, frokost og eftermiddagssnack. Derudover får alle børn et Karoline Trier forklæde som de kan bruge i løbet af ugen og som de selvfølgelig får med hjem til sidst. Fredag inviterer vi alle forældre og søskende til et stort kagebord som en afslutning på hele ugen. Kagebordet er selvfølgelig gratis at deltage i, mens der kan købes drikkevarer på dagen.
Hvad koster det at deltage på jeres sommer kokkeskole?
En uges sommer kokkeskole hos Karoline Trier koster 2.195 kr. og inkluderer en uges madundervisning, frokost, råvarer og snacks. Prisen inkluderer desuden fredagens kagebord hvor både forældre og søskende er inviterede.
Besøg os på Kokkeskolen Karoline Trier
På Kokkeskolen Karoline Trier afholder vi madlavningskurser for både virksomheder og private.
Her kan du tage dine kollegaer under armen til et Smørrebrødskursus eller dyste mod din chef i vores store Kagedyst eller vores Mesterkok-konkurrence. I kan også holde jeres næste teamdag i køkkenet hvor I kan kombinere et fagligt møde med teambuilding med madlavning. Vi skræddersyr altid kurserne lige efter dine ønsker, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud.
Du kan også tage din familie med på et hyggeligt Chokoladekursus eller Macaronkursus, prøve kræfter med at lave hotdogs helt fra bunden eller lære at bage på vores Kagekursus eller Bagekursus. På vores private madlavningskurser får I en hyggelig og lærerig dag i køkkenet og vi garanterer en madoplevelse for hele familien!