Karoline Trier

Tag på kokkeskole i sommerferien

Mangler I også den perfekte sommerferie aktivitet? Så tag på sommer kokkeskole på Kokkeskolen Karoline Trier! Hvad er bedre end at bruge sin sommerferie i køkkenet med nye venskaber, spændende råvarer og dejlig mad?

På sommerkokkeskolen er idéen, at børnene ved at være sammen i flere dage får et sammenhold og en fælles forståelse for mad og måltider samt udvikler deres præferencer i forhold til råvarer. Vi laver altid god og sund mad helt fra bunden, derfor er det nødvendigt, at vi har god tid, så der også er plads til at eksperimentere, lære og sidde sammen og nyde et godt måltid i fælleskab. Målet er at vække nysgerrighed og give børnene selvstændighed og lyst til også at gå i køkkenet derhjemme. De lærer løbende de grundlæggende køkkenteknikker og råvarer at kende og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter.

Ofte stillede spørgsmål om vores sommerskole

Hvordan foregår jeres madskole for børn?

Karoline Triers Sommerkokkeskole er et sjovt og anderledes madlavningskursus for børn. På vores sommerskole for børn mødes vi hver dag i en uge i vores hyggelige køkken. Hver dag går vi i køkkenet og tilbereder både vores frokost og eftermiddagsmad. Vi starter altid dagen ud med en introduktion til dagens tema hvorefter vi går i køkkenet et par timer. Når frokosten er færdig mødes vi om det hyggelige måltid og spiser den fælles frokost. Vi smager, snakker og hygger om maden, og her er der tid til at smage på nye råvarer og forholde sig nysgerrigt til de retter vi har lavet. Efter frokosten går vi igen i køkkenet og tilbereder eftermiddagsmaden, som vi spiser sammen til sidst. 

Hvad lærer man på jeres sommerskole?

På vores sommer kokkeskole i København lærer børnene de grundlæggende køkkenteknikker og bliver fortrolige med redskaber og opskrifter. Derudover får børnene kendskab til alle de gode sæsonråvarer og bliver udfordrede på en masse nye smage og konsistenser. På sommer kokkeskolen er der masser af tid i køkkenet, så vi sammen kan fordybe os i maden og forholde os nysgerrigt til de råvarer vi arbejder med. På alle vores madkurser for børn har vi stor fokus på de små fællesskaber og vi vægter nye venskaber højt. Vi tror nemlig på, at det er igennem de små fællesskaber at madglæde og madmod opstår! 

Hvad er inkluderet i et madkursus for børn?

På vores madskole for børn er alt inkluderet, herunder madundervisningen, frokost og eftermiddagssnack. Derudover får alle børn et Karoline Trier forklæde som de kan bruge i løbet af ugen og som de selvfølgelig får med hjem til sidst. Fredag inviterer vi alle forældre og søskende til et stort kagebord som en afslutning på hele ugen. Kagebordet er selvfølgelig gratis at deltage i, mens der kan købes drikkevarer på dagen. 

Hvad koster det at deltage på jeres sommer kokkeskole?

En uges sommer kokkeskole hos Karoline Trier koster 2.195 kr. og inkluderer en uges madundervisning, frokost, råvarer og snacks. Prisen inkluderer desuden fredagens kagebord hvor både forældre og søskende er inviterede. 

Besøg os på Kokkeskolen Karoline Trier

På Kokkeskolen Karoline Trier afholder vi madlavningskurser for både virksomheder og private.

Her kan du tage dine kollegaer under armen til et Smørrebrødskursus eller dyste mod din chef i vores store Kagedyst eller vores Mesterkok-konkurrence. I kan også holde jeres næste teamdag i køkkenet hvor I kan kombinere et fagligt møde med teambuilding med madlavning. Vi skræddersyr altid kurserne lige efter dine ønsker, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud.

Du kan også tage din familie med på et hyggeligt Chokoladekursus eller Macaronkursus, prøve kræfter med at lave hotdogs helt fra bunden eller lære at bage på vores Kagekursus eller Bagekursus. På vores private madlavningskurser får I en hyggelig og lærerig dag i køkkenet og vi garanterer en madoplevelse for hele familien!

Sommerskole:
Madlavningskursus for børn

Kom med på den hyggeligste sommerferie aktivitet! Sommerkokkeskolen er der plads til gastronomisk udfoldelse, kreative idéer og hyggelige timer med hinanden. 

Karoline Triers sommer kokkeskole – et madlavningskursus for børn

Sommer kokkeskolen er for alle der elsker at lave mad og eksperimentere i et køkken – her går vi nemlig på opdagelse i madens forunderlige verden, spændende råvarer, tilberedningsmetoder og smage.

På Sommerkokkeskolen er vi sammen én hel uge, hvor vi i fællesskab laver både vores frokost samt eftermiddagsmad. Dagen afsluttes altid med fællesspisning, hvor vi mødes om det hyggelige måltid, smager og snakker om maden og dagens oplevelser.

Fredag er en særlig dag, hvor vi tryller køkkenet om til et stort kagebord. Forældre og søskende kan booke bord og se, smage og opleve et lækkert kagebord. Det er naturligvis de seje minikokke der kreerer, anretter og serverer.

Searching Availability...

Pris og praktik

Alder: Kurset er for børn i alderen 8-13 år

Pris pr. barn: 2.195 kr. inkl. undervisning, frokost, råvarer og snacks

Tid: Alle dage kl. 9.00-15.00. Fredag er en helt særlig dag hvor vi inviterer forældre og søskende til et stort kagebord kl. 14.00-15.00.

SOMMERKOKKESKOLER 2024:

Sommerens kokkeskoler ligger i følgende uger: 

Uge 27: 1. – 5- juli
Uge 32: 5. – 9. august 

Alle børn får et lækkert forklæde samt opskrifterne fra dagene tilsendt.

Du kan tilmelde dig kurset i tilmeldingsrubrikken her på siden, eller du kan købe et gavekort til kurset her.

Sommerkokkeskolens program

På sommerkokkeskolen laver vi mad ud fra forskellige temaer og løbende gennemgår vi nye råvarer og køkkenteknikker.

Hver dag starter med en introduktion til dagen og en hyggelig snak rundt om bordet. Herefter går vi i køkkenet hvor vi tilbereder vores frokost ud fra dagens tema. Undervejs er der selvfølgelig tid til en pause. Når frokosten er færdig sætter vi os ned og spiser sammen. Vi sætter god tid af til at spise, hygge og snakke om maden. Efter frokost går vi i køkkenet igen og tilbereder vores eftermiddagsmåltid som vi spiser inden dagen afsluttes.

Eksempel på dagsprogram

9.00: Velkomst og introduktion til dagen.

9.30: Vi går i køkkenet og laver mad ud fra dagens tema.

11.30: Fælles frokost med tid til at spise og hygge.

12.30: Vi går i køkkenet igen og tilbereder vores eftermiddagsmåltid.

14.30: Fælles eftermiddagsmåltid og afslutning på dagen.

15.00: Tak for i dag.

Hej, kan vi hjælpe?