MACARONKURSUS
Lær at lave de drilske macarons helt fra bunden
På kurset får du en grundig introduktion til de grundlæggende teknikker, der skal til for at kunne lave de små fine og velsmagende macarons.
På kurset får du en grundig introduktion til de grundlæggende teknikker, der skal til for at kunne lave de små fine og velsmagende macarons.
Vidste du at du selv kan lave din egen mandelmel? Mandelmel består af fintmalede smuttede mandler og er nemt at lave selv. Start med at smutte mandlerne og lad dem herefter tørre i ovnen på en bageplade ved 175 grader i ca. 15. min. Mal herefter de tørrede mandler i en foodprocesser til du har fint mel.
Macarons er kendetegnet ved at være sprøde udenpå og bløde og chewy indeni. Derfor er det en god idé at samle dine macarons et døgns tid inden de skal serveres. Så sætter fyldet sig og sikrer at dine macarons får den helt perfekte konsistens.
Der er næsten ingen grænser for hvordan du kan forme dine macarons. Du kan tilsætte alverdens pastafarver til dine macaronbunde og lave cremen til dine macarons med et utal af smage og farver. Prøv fx at tilsætte revet limeskal, rabarbermarmelade, kaffe eller pistacie. Kun fantasien sætter grænser!
Lær at bage hjemmelavede macarons på Karoline Triers Macaronkursus eller prøv vores opskrift på macarons med hindbær lige her.
Macarons er små klassiske franske makroner, som findes i utallige varianter. Bundene består af en italiensk marengs og en mandelpasta og er lagt sammen med en fløjsblød hvid chokoladecreme.
Den franske macaron er kendetegnet ved, at den skal føles sprød udenpå og blød indeni. Det er ikke det letteste at bage sirlige macarons og for at opnå et godt resultat kræver det en nøje fremgangsmåde, som du kan finde i vores macaron opskrift med ganache lige her. Men når du først har taget på de små drilske kager, bliver du belønnet med de smukkeste små franske kager, ser kan serveres til enhver lejlighed.
Prøv kræfter med Karoline Triers bedste macarons opskrift her.