Karoline Trier

Jul

Julefrokost

En ny måde at holde julefrokost med firmaet på.

I tilbereder en lækker julemenu, hvor der er fokus på gode danske råvarer og spændende tilberedninger. Undervejs kan I nyde et glas vin og blive inspireret til,  hvordan I kan lave julemad på en ny måde.

En julefrokost på madskole:
Tidsrum 16.30-21.00:

Vi starter aftenen med lidt snacks og et glas bobler. Så går vi i køkkenet og tilbereder 3 retter spændende julemad. Når maden er klar kan I gå til bords nyde, smage og hygge jer. Jeg har udvalgt særligt gode vine til julemenuen, så det hele hænger godt sammen.

Menu (eksempel)

Velkomst -bobler og snacks

Forret

Rimmet kulmule med variation af rødbeder, dildolie, peberrodsfløde og maltpufs.

Hovedret

Rosastegt svinenakke glaseret i sauce med varme krydderier, kartoffel og græskar puré, syltede løg og rosenkål som vor moder ikke lavede dem.

Dessert

Byg a la mande med jordskokker, pæreis og sprød boghvede.

 

Pris per person 1150kr ex. moms, inkluderer velkomst-bobler og snacks og øl, vin og vand.

Der er mulighed for at forlænge aftenen mod ekstra betaling. Giv besked herom ved tilmelding.

Hej, kan vi hjælpe?