Jul
Julefrokost
En ny måde at holde julefrokost med firmaet på.
I tilbereder en lækker julemenu, hvor der er fokus på gode danske råvarer og spændende tilberedninger. Undervejs kan I nyde et glas vin og blive inspireret til, hvordan I kan lave julemad på en ny måde.
En julefrokost på madskole:
Tidsrum 16.30-21.00:
Vi starter aftenen med lidt snacks og et glas bobler. Så går vi i køkkenet og tilbereder 3 retter spændende julemad. Når maden er klar kan I gå til bords nyde, smage og hygge jer. Jeg har udvalgt særligt gode vine til julemenuen, så det hele hænger godt sammen.
Menu (eksempel)
Velkomst -bobler og snacks
Forret
Rimmet kulmule med variation af rødbeder, dildolie, peberrodsfløde og maltpufs.
Hovedret
Rosastegt svinenakke glaseret i sauce med varme krydderier, kartoffel og græskar puré, syltede løg og rosenkål som vor moder ikke lavede dem.
Dessert
Byg a la mande med jordskokker, pæreis og sprød boghvede.