Karoline Trier

PRAKTISK INFORMATION

Betingelser for booking

Forløbet kan udelukkende bookes af skoleklasser, og er gratis for skoler beliggende i Københavns Kommune. Der skal være min. to aktivt deltagende undervisere med til én klasse.

Klassetrin

Forløbet henvender sig til målgruppen 5.-9. kl., og forløbet tilpasses den enkelte klasse.

Sted

Karoline Trier
Frederikssundsvej 274 D
2700 Brønshøj

Tidspunkt

Hverdage kl. 09.30-13.30

Hvis forløbet giver anledning til spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på tlf. 78707501 eller på mail: booking@karolinetrier.dk

Klima-Kokkerier

På madforløbet Klima-Kokkerier er formålet at styrke elevernes kompetencer samt øge deres viden om bæredygtighed, klimavenlige råvarer og gode køkkenteknikker.

Forløbet Klima-Kokkerier starter med en introduktion til hvad klimavenlig mad. Eleverne introduceres til, hvordan klima og madlavning spiller sammen, mens det kobles til dagens tema og råvarer. Vi lader børnenes viden og undren styre samtalen, mens vi sammen med eleverne, forholder os til emner som økologi, madspild, sæson og fødevareproduktion. Vi arbejder desuden med elevernes forståelse af, hvordan vores mad- og spisevaner påvirker klimaet.

Klassen inddeles i grupper og hver gruppe arbejder med to-tre opskrifter, som til sidst sammensættes til et fælles måltid. Fokus er, at sammensætte retter med flere grundsmage, som kan give eleverne nogle nye smagsoplevelser, der giver mod på at spise mere klimavenligt.

Undervejs forholder vi os nysgerrigt til de smage og råvarer vi arbejder med. Vi gennemgår løbende tilberedningsmetoder og køkkenteknikker og bliver fortrolige med køkkenets arbejdsgange.

Dagen afsluttes med præsentationer af maden, fællesspisning og opsamling på dagen.

Searching Availability...

Hej, kan vi hjælpe?