Pris: Fra 595 kr. ex moms pr. person inklusiv kaffe, te og økologisk saft. Der er en minimumsbetaling på 10 personer.
Få et tilbud på et macaronkursus ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.
Alle priser er ex moms.
Macaronkurset kan med fordel kombineres med en faglig teamdag, workshop eller seminar. Vi tilbyder mødepakker, hvor I før, under eller efter kurset kan afholde et møde i hyggelige og uformelle omgivelser. Vi skræddersyr dagen sammen med jer, og sørger for både forfriskninger og mødefaciliteter.
Det kan I tro! Vi skræddersyr jeres firmaarrangement i samarbejde med jer. I kan fx kombinere macaronkurset med et fagligt møde eller I kan forkæle jer selv med vores kokkeskole, hvor I sammen tilbereder og spiser 3 retter dejlig gourmetmad. Vi skræddersyr jeres arrangement, så det passer præcis til jeres ønsker og behov. Hør om mulighederne ved at udfylde formularen her på siden eller skriv til booking@karolinetrier.dk.
Vi afholder madkurser for både mindre afdelinger og større virksomheder. Vi har plads til 60 personer i vores skønne køkken, og er i en mindre afdeling sørger vi selvfølgelig for at der er mindre og hyggelige omgivelser.
På vores macaronkursus for virksomheder er inkluderet 2,5 timers teambuilding, alle råvarer og opskrifter, kaffe og te. Derudover får I alle macarons med hjem, så I enten kan forkæle venner og familie med dem eller I kan tage dem med tilbage på kontoret og nyde dem.
Absolut! I kan tilkøbe sandwich, så I kan kombinere macaronkurset med jeres frokost og slå to fluer med et smæk. I kan også udvide med vores Masterchefkursus, Smørrebrødskursus eller Hotdogkursus, hvor I selv tilbereder frokosten.
Tag dine kollegaer med i køkkenet og lær at lave macarons helt fra bunden.
Karoline Triers macaron workshop er en perfekt måde at udfordre jeres samarbejdsevner og samtidig få styrket jeres sociale sammenhold i virksomheden. På vores kursus i macarons får I en lærerig, anderledes og hyggelig oplevelse sammen og så er det den perfekte mulighed for at udfordre din kollega eller chef i at blive virksomhedens mesterbager.
På vores macaronkursus tager vi jer i hånden og guider jer gennem alle steps til at kunne lave de lækre små franske macarons. I vil få en introduktion til alle grundteknikker, så I kan lave den perfekte macaron med de velkendte fødder og dejligt fyld.
Vi starter kurset med en gennemgang af grundprincipperne for den lille drilske kage. Herefter får I selv lov til at røre dejen, sprøjte de små fine macarons og bage dem. I skal selvfølgelig også lære hvordan I laver fyldet så det smager himmelsk og får den helt rigtige konsistens, inden vi til sidst samler og smager på de små fine macarons. Undervejs bliver der selvfølgelig også tid til en kop kaffe og en hyggelig snak med dine kollegaer. De små kager får I med hjem, så i kan prale af jeres mesterværker til resten af virksomheden.
Kl. 09.00 Morgenmad i vores hyggelige lokaler
Kl. 09.30 Møde og workshop
Kl. 11.30 Hjemmelavede sandwich
Kl. 12.00 Møde og workshop
Kl. 14.00 Introduktion til Karoline Triers Macaronkursus
Kl. 14.15 I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave de drilske macarons. Vi lærer jer, hvordan I laver de fine, glatte og runde macarons med de velkendte “fødder”, og I får selv lov til at lave fyldet, samle dem og smage dem til.
Kl. 16.00 Tid til at smage på jeres macarons og pakke dem i æsker.
Kl. 16.30 Tak for i dag.
Hos Karoline Trier kan du tage både dine kollegaer, venner og familie med på et hyggeligt kursus i København. Vi afholder både madkurser for virksomheder, voksne og børn hvor vi lærer fra os om både bageteknikker, smage og konsistenser.
Vi elsker at vise hvordan de gode danske sæsonråvarer kan vendes på hovedet og bruges i desserter, bagværk og i helt nye retter. Du kan finde ny inspiration i vores opskrifter her eller tage på et af vores mange madkurser.