Karoline Trier

Ofte stillede spørgsmål om vores macaronkursus:

Hvor foregår jeres kurser?

Macaronkurset afholdes i vores skønne køkken i København. Du møder op på adressen: Frederikssundsvej 274 D, 2700 Brønshøj.

Hvordan foregår jeres kursus i macarons?

På vores kursus i macarons bliver I inddelt i de hold, i er kommet i. Vi starter ud med en gennemgang af udstyr og råvarer, og går så over til at lære om teknikkerne bag macarons. Vi skal for eksempel snakke om, hvorfor det kan være svært at få fødder på sine macarons, og hvordan man ellers kan tæmme de drilske franske kager. Herefter går i i køkkenet, hvor vi selvfølgelig har sørget for en god opskrift på macarons, så I kan kaste jer over de hjemmelavede macarons, mens vi guider jer igennem.

Kan børn deltage?

Ja da! Vi elsker at have børn i køkkenet, og macaronskurset er bestemt børnevenligt. Minimumsalderen er 8 år, og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Hvad er inkluderet i et macaronkursus?

Hvert hold får 20-30 macarons med hjem. Der bliver mulighed for at vælge mellem et par forskellige smage og varianter, der afspejler årstiden. Under hele kurset får du serveret kaffe, te og økologisk saft.

Kan jeg købe et gavekort til jeres macaronskursus?

Sagtens – du kan købe et gavekort til kurset lige her og gavekortet er den perfekte gaveidé til din mor, veninde, datter eller nabo.

Hvad koster det at deltage i jeres macaronkursus i København?

Prisen for voksne (over 16 år) er 695 kr. og for børn (mellem 8-16 år) er 495 kr. Hvis du ønsker at tilføje ekstra luksus kan du tilkøbe et af vores fine forklæder med Karoline Trier logo.

Hvor lang tid tager jeres macaronkursus?

Vi har sat 2,5 timer af til vores kursus i macarons, så der både er tid til en grundig introduktion, dyb koncentration og en kop kaffe undervejs.

Få svar på dette og meget mere på vores kursus i macarons

Hvordan laver man macarons?

Hvordan laver man macarons spørger du? Det giver vi dig svaret på på vores macaronkursus! Vi tilbyder et kagekursus for dig, der gerne vil lære at lave macarons som i Bagedysten. Hvis du ikke kan vente og gerne vil prøve kræfter med de små drilske kager derhjemme kan du finde den bedste macaron opskrift lige her.

Hvordan får man fødder på macarons?

De små franske macarons er kendetegnet ved at have de velkendte “fødder”. Har du svært ved at få fødder på dine macarons kan årsagen måske findes her. Enten har dine æggehvider ikke været pisket stive nok, så dejen er faldet sammen. Det kan også skyldes at dejen har været for flydende, fx hvis du har kommet frugtfarve eller smagsgivere i dejen. Den sidste mulighed er at dejen ikke har været rørt godt nok sammen.

Hvorfor bliver mine macarons hule?

Hvis dine marengs bliver hule kan det skyldes at marengsen var for tør eller at dejen har været overpisket.

Hvorfor sprækker mine macarons?

Det er ikke det letteste at bage sirlige macarons og for at opnå et godt resultat kræver det en nøje fremgangsmåde. Hvis dine macarons sprækker kan det skyldes:

  • At æggehviderne blev pisket for længe, så de blev tørre
  • At der var for meget væske (æggehvide) i dejen
  • At dine macarons har fået for lang bagetid
  • At ovntemperaturen har været for høj
  • At du ikke har fået banket bagepladen tilstrækkelig, så der har været for mange luftbobler i dejen

Macaronskursus

På dette bagekursus lærer du et fremtrylle de små smagfulde franske makroner. Inviter venner og familie med til en hyggelig dag for både børn og voksne, hvor vi dykker ned i teknikker, ingredienser og smage. 

Lær at lave macarons 

Har du svært ved at få fødder på dine macarons? Har du problemer med at de sprækker, når du selv har forsøgt dig frem derhjemme? Eller kan du ikke få overfladen perfekt blank? Vil du gerne lære, hvordan du laver de populære franske macarons kager helt fra bunden, så guider vi dig fra start til slut på denne workshop. Tilmeld dig via boksen her på siden. 

På vores macaronkursus tager vi dig i hånden, og guider dig gennem alle steps til at kunne lave de lækre små maracons. Vi starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for kagen, samt gennemgang af råvarer og udstyr. Herefter går vi i køkkenet, og du får selv lov til at røre dejen, sprøjte de små fine franske macarons og bage dem. Du lærer, hvordan fyldet laves, så det smager himmelsk og får den rette konsistens, så samlingerne af kagerne bliver perfekte. 

Der er også tid til en kop kaffe og hyggelig snak mellem kagerne, og selvfølgelig smagsprøver på de mange forskellige macarons, vi får lavet i løbet af kurset.

Searching Availability...

Pris & praktik

På kurset arbejdes der i hold af to personer. Undervejs sørger vi selvfølgelig for at servere friskbrygget kaffe, te og økologisk saft. Alle de spændende macarons opskrifter bliver tilsendt efter kurset.

Pris pr. voksen (> 16 år): 695 kr.
Pris pr. barn (< 16 år): 495 kr.

Medbring jeres eget forklæde, eller køb det hos os når du bestiller kurset.

Tilmeld dig kurset i tilmeldingsrubrikken her på siden og lær at lave macarons som du kender dem fra Bagedysten!

Et macaronskursus for både børn og voksne

Kurset er for både børn og voksne, begyndere og øvede. Børn skal være minimum 8 år for at deltage og børn under 16 år skal følges med en betalende voksen.

Du kan også udfordre dine kollegaer og medarbejdere med et macaronkursus til jeres næste teamdag eller firmafest. Hos Karoline Trier afholder vi også macaronkurser for virksomheder, og vi garanterer en underholdende og udfordrende aktivitet.

Besøg os på vores Kokkeskole i København

På vores Kokkeskole i København afholder vi madkurser for både private og virksomheder. Vi laver altid mad med udgangspunkt i et bæredygtigt perspektiv, og tager altid afsæt i de gode danske sæsonråvarer. Du kan prøve kræfter med at lave flødeboller helt fra bunden, tage dine kollegaer med til Smørrebrødskursus eller dyste i vores store Kagedyst.

Vi skræddersyr altid kurserne lige efter dine ønsker, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud.

Hej, kan vi hjælpe?