4 forskellige opskrifter med hyldeblomst til din sommer
SPRØDE FRITTR, FRISK SALAT OG GRATINERET MED GEDEOST
Find de lækre opskrifter med årstidens aromatiske og smukke blomsterskærm – hylden
Cremet tomatsuppe, stuvede linser med stegt kål og pandekager med linsemel
Svampe-omelet, æg bagt i kartoffel med sprød salat og spejlæg med stegt grønkål om parmesan
Få brugt dit vaffeljern med 3 utraditionelle vafler med grøntsager: Spinat, kikærter og sød kartoffel
En varm, fyldig og kraftig vegetarisk gryderet serveret med saftige og friske porrer med vinaigrette.
Cremet græskarpasta, friteret græskar, sprød salat med græskarkernepesto
En fortolkning af den klassiske salat, her med råsyltede rabarber og grillede brød med gedeost
En dejlig efterårssuppe med fyld af bagte pastinakker, valnødder, friskost og syltede pastinakker
Lækre, søde, umami-fyldte tomter. Perfekte til ostebordet, som snacks eller på din rugbrødsmad.
Prøv de sprøde kartofler på din kartoffelmad eller som tilbehør til grillet fisk
Et skønt tilbehør til grill middagen eller til frokostbordet – Særlig lækker til røget fisk!
Helt vild rødebedetatar helt uden kød. Passer eminent til frikadeller elller røget fisk
En glemt kage, bliver her forvandlet til en lille lækker forårssag.
Boller op boller ned… Her er min opskrift på dejlige bløde fastelavnsboller med både remonce og creme.
Den her udgave er med fyld af æblekompot smagt til med citron og kardemomme!
En fortolkning og nytænkning af den klassiske koldskål, her med en af forårets dejligste råvarer – spinat.
En simpel forårs klassiker lige til din ostemad, trifli eller morgen yoghurt
Prøv at lave din egen friskost helt fra bunden- det er nemmere end du tror.
En salt fortolkning af den klassiske julespise.
Prøv de her smukke lyserøde boller til din burger, prøv også at komme en rødbededelle i i stedet for bøffen.
Geniale, nemme og super sunde rødbededeller lige til din burger eller madpakke